SQL SERVER

Prezentarea cursului

Cursul prezinta notiuni introductive in lucrul cu bazele de date si serveste ca un punct de pornire pentru cei care vor sa opereze, sa programeze sau sa administreze bazele de date.

In cadrul cursului vor fi prezentate aspectele fundamentele ce privesc sistemele de gestiune de baze de date, cu aplicare în MS SQL Server (notiunile se regasesc si in alte sisteme de gestiune ale bazelor de date).

Cui se adreseaza?

Cursul este destinat tuturor celor care stapanesc deja un limbaj de programare si doresc sa-si dezvolte noi aptitudini. In ziua de azi, 99% din aplicatiile dezvoltate folosesc o baza de date pentru stocarea informatiilor.

De ce sa urmezi cursul MS SQL Server?

  • Ca sa creezi aplicatii inteligente, cu misiune critica, utilizand o platforma de baze de date hibrida scalabila, care iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie;
  • Pentru ca inveti tot ceea ce ai nevoie despre bazele de date relationale;
  • Pentru ca iti deschide noi orizonturi profesionale.

Cum se desfasoara cursul?

Cursurile se desfasoara in grupe de 5-8 participanti, fiecare cursant beneficiind de calculator individual. Cursurile se desfasoara in limba romana dar e necesara cunoasterea limbii engleze deoarece materialele si expresiile tehnice vor face uz de aceasta.

Absolvirea cursului se va face prin promovarea unui examen final, care acopera toata materia. Acest examen poate fi sustinut de maxim 2 ori, doar la sediul nostru.

Structura cursului:

Modulul 1 – Operatii cu bazele de date

Modulul 2 – SQL Server Tipuri de date

Modulul 3 – Operatii cu tabele

Modulul 4 – Standardul SQL

Modulul 5 – Proceduri stocate si functii

Examen final

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Cursuri populare