INTREBARI FRECVENTE

CUM MA POT INSCRIE LA UN CURS?

Inscrierea la cursurile noastre se poate face online – completand formularul din pagina de contact, telefonic la numarul 0784.22.44.55 sau la sediul nostru.

CARE ESTE ORARUL CURSURILOR?

Toate cursurile se desfasoara atat in timpul saptamanii cat si in weekend. Programul va fi stabilit de comun acord in functie de preferintele si orarul participantilor.

POT URMA CURSURILE DACA NU AM EXPERIENTA IN DOMENIUL IT?

Da! Programele de curs sunt concepute atat pentru incepatori cat si pentru cei cu experienta in domeniu.

 

CATE SEDINTE SUNT INTR-O SAPTAMANA?

In functie de complexitatea si volumul de materiale si invatare, numarul sedintelor dintr-o saptamana difera de la curs la curs, in general numarul de sedinte este cuprins intre 1 si 3 sedinte/saptamana.

CINE SUNT INSTRUCTORII?

Instructorii de la Centrul de Excelenta IT sunt angajati de top in companii IT de renume si au cel putin 15 ani de experienta in domeniu.

CATI PARTICIPANTI SUNT IN CADRUL UNEI GRUPE?

Pentru a putea acorda atentia maxima fiecarui participant in parte, grupele vor fi restranse alcatuite din 5-7 cursanti.

CUM SE DESFASOARA SESIUNILE DE CURS?

Toate cursurile sunt alcatuite din parte teoretica, pentru a stabili o baza comuna peste care sa putem adauga partea practica. Toti cursantii vor primi materialul de curs in format electronic pentru aprofundare impreuna cu recomandari, exemple suplimentare si exercitii practice.

CURSURILE SE DESFASOARA ONLINE SAU IN SALA?

Toate cursurile se desfasoara la sediul nostru in sala echipata special pentru a pune la dispozitia cursantilor tot ce e necesar procesului de invatare(tabla, flip-chart, calculatoare, birotica)

ESTE OBLIGATORIE PREZENTA LA CURSURI?

Pentru a putea sustine examenul de final si a obtine diploma de absolvire, cursantii au obligatia de a frecventa cursul pe întreaga perioada.

POT FOLOSI ECHIPAMENTUL PERSONAL IN CADRUL CURSULUI?

Cursantii pot folosi echipamentele personale dar si pe cele ale scolii noastre. Sala de curs este echipata special pentru a pune la dispozitia cursantilor tot ce e necesar procesului de invatare(tabla, flip-chart, calculatoare, birotica).

CUM AFLU CAND INCEPE CURSUL DACA ACESTA NU ARE O DATA FIXA STABILITA?

In functie de numarul de cursanti inscrisi si alte criterii, cursurile pot avea o data flexibila de incepere. In baza informatiilor pe care ni le furnizati in momentul inscrierii, va vom contacta pentru a va oferi aceste informatii.

POT PRIMI O RECOMANDARE PENTRU O POSIBILA ANGAJARE?

Centrul de Excelenta IT este partener cu alte companii de IT si poate face recomandari in vederea unei posibile angajari, toate in baza rezultatelor obtinute in cadrul cursului si in urma recomandarii instructorului.

CE SUNT CURSURILE DE INTERMEDIATE SI ADVANCED?

Centrul de Excelenta IT organizeaza la cerere cursuri si workshop-uri de specializare pentru persoanele interesate.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

Cursuri populare