CURSURI DE ROBOTICA PENTRU COPII

cursuri de robotica pentru copii

La cursurile de robotica pentru copii, invatam prin tehnici simple cum sa construim proprii roboti. Totodata, folosim programe prin care sa ii putem controla.

La aceste cursuri dorim sa creeam un mediu competitiv pentru particitanti. Astfel spiritul de echipa si performanta va fi la ea acasa.

Robotica este știința care se ocupă cu tehnologia, proiectarea și fabricarea roboților. Pentru a putea funcționa și a se putea adapta, roboții sunt echipați cu o multitudine de senzori.

Senzorul este un dispozitiv tehnic care interacționează cu mediul înconjurător și returnează anumite valori.

Asadar, robotica presupune realizarea de sisteme informatice capabile să ”perceapă” şi să „controleze” lumea înconjurătoare.

Cursurile din seria Micii Programatori 1, 2 si 3sunt cursuri de robotică, senzoristică și programare ce au în vedere concepte și metode pedagogice moderne având ca scop:

  • Formarea și fundamentarea primelor concepte de programare.
  • Exploatarea conceptelor de matematică și introducerea principiilor de robotică.
  • Dezvoltarea gândirii analitice și a abilităților sociale și emoționale.

La cursurile de robotica pentru copii se utilizeaza limbajul Scratch.  Cursurile de robotica se adresează copiilor cu vârste cuprinse intre 7 și 14 ani, cu sau fără experiență in programare.

SCRATCH este un limbaj de programare grafic. Prin simpla tragere şi aşezare a unor blocuri colorate, puteţi crea poveşti interactivejocurianimaţiimuzicăartăprezentări, dar puteti si sa va programati propriul robotel.

DETALII SUPLIMENTARE: FACEBOOK.COM/CEXIT.RO; 0784.22.44.55

cursurile de probotica pentru copii utilizeaza aplicatia Scratch pentru a programa roboteii
la cursurile de robotica pentru copii se foloseste robotul mBot Ranger
la cursurile de robotica pentru copii se foloseste robotul mbot

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Cursuri populare