DESPRE NOI

Cine suntem?

Centrul de Excelenta in IT este primul centru de aceste fel din judetul Prahova, fiind situat in Ploiesti. Din dorinta de a veni in sprijinul celor care vor sa-si perfectioneze cunostintele dar si a celor care sunt la inceput de drum in domeniul IT am pus bazele acestui centru.

Suntem o echipa tanara si dornica sa impartaseasca cunostintele si experienta acumulata de-a lungul a mai mult de 15 ani de lucru cu sisteme informatice si o varietate larga de tehnologii.

Ce facem?

În Centrul de Excelenta IT punem accent in special pe partea practică și pe eficienţă tocmai pentru ca stim cum e in viata de zi cu zi si care sunt cele mai mari provocari pentru un programator.  Totusi ca specialisti IT nu vom putem atinge un nivel inalt al calitatii daca nu cunoastem suficient de bine si partea teoretica. Tocmai de aceea cursurile noastre sunt concepute din sesiuni teoretice imbinate cu workshop-uri si exemple de situatii din viata reala.

Abordarea noastra?

Pentru ca procesul de invatare este unul complex si care necesita un focus intens atat din partea instructorului cat mai ales din partea cursantilor si pentru a putea acorda atentia maxima fiecaruia in parte, grupele vor fi restranse, alcatuite din 5-8 cursanti.

Pentru rezultate maxime, alegem si propunem cu atenție continutul cursului și il putem personaliza împreună in functie de nevoile cursantilor. Cursurile pot fi organizate la sediul nostru și la sediul clientului.

Care sunt pasii premergatori cursurilor?

  • întalnire cu trainerul pentru identificarea nevoilor şi obiectivelor;
  • evaluarea viitorilor cursanti pentru a stabili baza de plecare;
  • desfasurarea cursului;
  • test final pentru evaluarea progresului și acumularea cunoștințelor.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

Featured Courses